завършени обекти

В тази секция ще намерите препратки към официалните сайтове на завършени от нас обекти

(0 votes)

FOREST BEACH - Primorsko

Хотелът се намира в широколистен парк в зоната на ММЦ Приморско. Реновиран е през 2014 година. Прохладно място през деня и през нощта, със собствена атмосфера, отлично и просторно обзавеждане.

ФОРЕСТ БИЙЧ е с уникално местоположение в двора на ММЦ Приморско. Широколистният парк предлага естествена сянка и прохлада. Плажът е само на 200 метра, морето е плитко и чисто. За децата е налична всекидневна анимация. Храната е разнообразна и в достатъчни количества. Стаите са тип Студио, с широко 180 см и комфортно двойно легло, LED телевизори, просторен хол с трапезария, оборудван кухненски бокс (кухненска мивка, котлони, аспирация, хладилник, кухненска посуда и ел. кана), баня с тоалетна, както и отделна втора тоалетна в преддверието, климатик, сейф, телефон, безплатен Wi-Fi и кабелен интернет в целия комплекс.

Междуранородният Младежки Център (ММЦ) се намира в гр.Приморско по вътрешния път покрай морето в посока Лозенец. Старото име на хотел ФОРЕСТ БИЙЧ е НЕПТУН, който е реновиран от 2013 до 2014 година.

към FOREST BEACH
Read 570 times Last modified on Вторник, 28 Март 2017 11:16
Turhan Sami

Собственик и управител на ФИКС-ИТ ЕООД.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.